Bliv godt kørende i Golf eller Golf Variant med DK pakke på husets regning.

Med DK pakken får du både parkeringssensorer, el-klapbare sidespejle og regnsensor uden merpris. Du kan selvfølgelig også privatlease Golf og Golf Variant til en attraktiv månedlig leasingydelse.

Se privatleasingpriser på Golf

Se privatleasingpriser på Golf Variant

Fuld fokus på sikkerheden. 
Både Golf og Golf Variant sætter normen, når det gælder sikkerhed. Og meget af det får du endda med som standard. Udover de 7 airbags hjælper en række intelligente assistentsystemer med at passe både på bilens fører og passagerer. Fx PreCrash, der er klar til at træde til, hvis en ulykke ikke kan undgås. PreCrash forbereder nemlig bilens bremser og sikkerhedsseler ved en mulig kollision. Træthedsregistrering analyserer dit kørselsmønster og giver advarer dig både med lyd og et ikon i displayet, hvis der registreres afvigelser. 

Plads til det hele. Ikke mindst begejstring. 
Golf er fyldt med designdetaljer, der gør den sportslig, dynamisk og ikke mindst markant i sit udtryk. Bag det lækre ydre byder den på masser af komfort. Kabinen er kendetegnet ved førsteklasses materialer, et bredt udvalg af intelligente detaljeløsninger samt rummelighed, der giver masser af benplads til alle i bilen. Og skal du køre stationcar, giver Golf Variant dig det store, fleksible bagagerum, der er det oplagte valg, hvis du har brug for en familiebil med plads til det hele. 

Se vores andre familiebiler


Kontakt os