Volkswagen Classic Meet i Grenaa den 19. - 21. juni

Er du til klassiske Volkswagen modeller, eller har du selv en Volkswagen fra før 1990, bør du lægge vejen forbi Grenaa i dagene 19. - 21. juni.

Sommeren er på vej, og det er snart tid til at lufte veteranerne. I dagene 19. - 21. juni. 2015 præsenterer Volkswagen Grenaa og Lions Club i samarbejde med, VW - Veteranklub Danmark, Dansk Karmann Ghia Klub og Oildrippers Djursland, et stort Volkswagen træf i Danmark. Konceptet er helt nyt, og alle typer Volkswagen, der er ældre end årgang1990 bydes velkommen.

Volkswagen Classic Parts Danmark vil være sponsor af arrangementet, der vil være stor fælles camp, med stort festtelt, underholdning og lækre sager på grillen. Lørdag den 20. vil der være være Cruise og præmieoverrækkelser.

Arrangørerne forventer et stort antal biler, så sæt allerede nu weekenden af til en fantastisk klassisk Volkswagen-oplevelse.

Du kan få mere information og tilmelde dig her på arrangørens hjemmeside. Følg desuden med på Volkswagen Classic Meets Facebookside, hvor du løbende bliver opdateret om arrangementet.