Vi udleverede en af gevinsterne fra Den Store Danmarksindsamling

I sidste uge kunne vores salgsrådgiver Martin Feis overrække en funklende ny Volkswagen Passat til en glad vinder fra Nyborg.

Det var en stor dag for Susanne Bjergaard, da hun lørdag den 31 januar vandt en funklende ny Volkswagen Passat i Den Store Danmarksindsamling, som mange danskere fulgte direkte på TV. Hun var blandt de mange der bidrog til at indsamle 100.270.616,- kr. ved det store show, der støtter i alt 12 forskellige velgørende projekter.

I sidste uge hentede hun så den fabriksnye Volkswagen Passat hos Volkswagen Svendborg. Susanne Bjergaard er ikke uvant med Volkswagen. Efter i mange år at have handlet med den bornholmske Volkswagen forhandler, har hun været trofast kunde hos Volkswagen Svendborg efter hun sammen med ægtemanden flyttede til Nyborg.  – Det er selvfølgelig en ekstra stor fornøjelse at overdrage den flotte gevinst til en ægte Volkswagen-entusiast, siger salgsrådgiver Martin Feis fra Volkswagen Svendborg.

En ud af 6 biler 

- Faktisk var vi allerede i gang med at handle, da Susanne blev udråbt som vinder af den ene af de 6 biler, som Volkswagen Danmark donerede til Den Store Danmarksindsamling, fortsætter Martin Feis. – At hun så i mellemtiden nåede at vinde sin drømmebil, gør det kun endnu sjovere at være Volkswagen sælger, slutter Martin Feis.

På billedet ses Susanne Bjergaard mens hun får nøglerne til gevinsten fra Den Store Danmarksindsamling af Martin.