Polo Comfortline - med DK-pakke på husets regning

Som om det ikke var nok, giver vi en ekstra god pris for din gamle bil.

Det er ikke til at tro. Men i år er det 40 år siden, at den første Polo kom på gaden. Innovativ teknologi og sund interesse for lækkert udstyr har holdt den i førerfeltet lige siden. Du får fødselaren med en DK-pakke på husets regning. Uanset om du vælger den brændstoføkonomiske Polo BlueMotion, den lækre Comfortline, den luksuriøse Highline eller den sporty BlueGT. 

40 år og stadig ung. 

Faktisk får du i forvejen masser af udstyr, når du vælger Polo. Ikke kun de små detaljer, som gør dagligdagen til en leg, men også innovativt sikkerhedsudstyr som fx Multikollisionsbremse, City Emergency Brake, Træthedsregistrering, 6 airbags og Front Assist. Trods sin modne alder er Polo nemlig altid med på det nyeste.   

Din gamle bil gør en god forretning endnu bedre. 

Vælger du fx en Polo Comfortline, så kan vi give dig en ekstra god byttepris for din gamle bil. I forvejen kan du glæde dig over at få en DK-pakke til en værdi af kr. 8.996,- med på husets regning. Tager du din gamle bil med, når du besøger os, kan vi gøre regnestykket endnu bedre for dig. 

Du kan læse mere Polo og tilbuddet her på Volkswagens hjemmeside. Men du kan også bare springe direkte ud i det med prøvetur hos os. Så kan vi fortælle dig det hele. 

Se den aktuelle reklamefilm her