Volkswagen støtter Danmarks Indsamling med 10 biler

10-året for den første indsamling markeres med 10 fabriksnye biler fra Volkswagen. Og du behøver ikke at vente indtil på lørdag, for at deltage i lodtrækningen. 

Bekæmpelse af fattigdom er i fokus, når Danmarks Indsamling i 2016, løber af stablen for 10. år i træk. På verdensplan lever 836 millioner mennesker i ekstrem fattigdom. Det har enorme konsekvenser for de lande, hvor de bor. Derfor støtter Volkswagen igen i år, det gode formål. 

10 biler skal skaffe ekstra støtte

Når gevinsterne fra Volkswagen skal trækkes, plejer der at være ekstra godt gang i telefonerne fra danskere, der vil støtte det gode formål. Det håber vi også er tilfældet i år, hvor vi bidrager med 4 up!, 2 Polo ,1 Golf, 1 Golf Sportsvan, 1 Golf Variant og 1 California.

Fuld fart på DR - allerede nu

Både på DR P3 og DR P4, er indsamlingen og lodtrækningerne allerede i gang. I P3's studie i DR Byen, er seks P3-værter buret inde. De sover, spiser og sender radio sammen - i seks dage. Værterne bliver ikke lukket ud, før der er samlet 10 millioner kroner ind. 

P4 sætter spot på danskere med stort hjerte. Over hele landet tager P4 utraditionelle metoder i brug, når der skal samles ind. Opfindsomheden er enorm landet over, og eksempelvis lader Charlotte Ostertag fra DR Nordjylland, Lindy fra ’Rigtige mænd’, svinge pisken over sig i motionscentret, for at samle penge ind. Fynske morgenvært Jesper Lind, udlodder sig selv og to fiskeeksperter, på en eksklusiv fisketur til højestbydende, på Lauritz.com. Og i de sjællandske byer, går værterne på skattejagt, for at finde gode historier og store præmier, der kan skaffe penge til kampen mod fattigdom.

Stjerner og berømtheder på programmet på DR1 lørdag aften

Der er topstjerner på scenen, berømtheder i callcentret, royalt besøg fra H.K.H. Kronprinsen og H.K.H. Kronprinsessen og et helt nyt værtspar i spidsen, når Danmarks Indsamling for 10. gang, kulminerer i et kæmpe tv-show på DR1 lørdag – direkte fra Tivolis Koncertsal.

Fra værtspar som Signe Lindkvist og Reimer Bo, til Louise Wolff og Nikolaj Koppel, fra artister som Big Fat Snake og Tina Dickow, til Barbara Moleko og Dúné, fra komiske konstellationer som ’Drengene fra Angora’, ’Timm & Gordon’, ’Rytteriet’ og ’Ørkenens Sønner. 

Kig og lyt med og giv dit bidrag - måske er det dig, der fremover kan holde dine ferier, i denne lækre Volkswagen California.

cf0960bf-6000-4192-b34e-4dafbc760349_635900285345694975.jpg

Følg med her på Danmarks Indsamlingens Facebook-side