Hent vores nye app og hav altid hjælp lige ved hånden

Volkswagen Svendborg har fået udviklet en særlig app, som giver lynhurtig hjælp ved hjælp af din smartphone

Heldigvis sker det sjældent, at en af advarselslamperne i instrumentpanelet lyser. Men skulle det ske, og kører du i Volkswagen, er hjælpen fremover lige ved hånden. Volkswagen Svendborg har nemlig, som den første bilforhandler på Sydfyn, fået udviklet en særlig app, som giver lynhurtig hjælp ved hjælp af din smartphone, hvis der skulle opstå problemer på landevejen.  

Netop fordi det er sjældent at en advarselslampe lyser i bilen, kan det være svært at overskue, hvad man skal stille op når det sker. Må man køre videre til nærmeste værksted, eller skal bilen standses øjeblikkeligt? Med blot et par tryk på Volkswagen Svendborgs nye app er hjælpen inden for rækkevidde. 

Hurtig reaktion ved de mest almindelige advarsler

Det er ikke kun når det drejer sig om at betjene kunderne i forretningen, vi vil være innovative og i front med vores moderne bilhus. Med vores nye service app tager vi smartphones i brug som et medie, hvor vores kunder også kan finde os og få god service. Vi har valgt at få udviklet en enkel og overskuelig app, hvor de forskellige advarselslamper er gengivet. Skulle en af lamperne i instrumentpanelet begynde at lyse på et tidspunkt, finder du blot det tilsvarende symbol på appen og sender os en besked. Så vender en teknikere med specialviden om præcis det aktuelle problem tilbage senest efter 30 minutter, for at hjælpe dig sikkert videre. Derudover er det muligt at bestille service via vores nye app.

Download via hjemmesiden

Du kan downloade den nye app via QR koder til henholdsvis iPhone og Android ganske gratis via QR-koderne nedenfor. Medarbejderne i forretningen er selvfølgelig også klar til at give en hjælpende hånd med at få appen downloadet. - Den nye service er i første omgang til rådighed i vores sædvanlige åbningstid, men viser det sig, at behovet er der, vil vi udvide til 24-timers service.

 

 

7f7943cb-229a-4ea8-a490-db83f6b525c3_635374697779229279.jpg

Android

7f7943cb-229a-4ea8-a490-db83f6b525c3_635374699043439938.jpg

iPhone