Finansiering

Volkswagen Svendborg tilbyder konkurrencedygtig finansiering af din bil – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov, kan vi tilbyde billån med og uden udbetaling samt leasing. Derudover giver finansiering igennem os følgende fordele:

Lån på under 5 minutter
Når vi i fællesskab har fundet frem til, hvilken lånetype der passer bedst til dine behov, bliver låneansøgningen indsendt til vores samarbejdspartner, som på under 5 minutter behandler din ansøgning. På den måde slipper du for unødvendige møder og kan komme ud at køre i din drømmebil med det samme.

Variabel eller fast rente
Udover den normale variable rente tilbyder vi som noget unikt også fastforrentede lån. Mens variable lån umiddelbart er den billigste løsning, så får du med fastforrentede lån sikkerheden i at vide præcis, hvad dit lån koster i hele løbetiden – uanset hvordan renten udvikler sig. 

Bevar lånemulighederne i banken
Ved at finansiere igennem os belaster du ikke dine lånemuligheder i banken og har stadig råderum til at bruge banken til andre formål end billån. Samtidig viser undersøgelser foretaget af forbrugermagasinerne "TÆNK",  "Penge" og "Penge & Privatøkonomi", at billån er billigere hos forhandleren end i banken.

Når du finansierer din bil hos os, sker det i samarbejde med Volkswagen Semler Finans Danmark, eller Santander Consumer Bank.

Lad os give dig seriøs rådgivning, så vi kan sikre dig konkurrencedygtig og smidig finansiering af din Volkswagen.