Mekanikerlærling til Volkswagen Svendborg

Vi søger lige nu en mekanikerlærling, der i løbet af sin elevtid vil specialisere sig i autobranchen. Du vil blive en del af verdens største bilkoncern med Danmarks største bilmærke. Og i Svendborg har vi de bedste kollegaer. Et fantastisk team, der rummer både et ungt samt et mere erfarent hold af medarbejdere, der er klar til at tage imod dig.

Hos os vil du opnå grundlæggende viden om fejlfinding, reparation og udskiftning af autodele. Ligesom du lærer at justere motorer, bremser og styretøj, samt at finde og rette fejl på bilens elektriske og elektroniske systemer. Du vil, som lærling hos os, lære at tilrettelægge og gennemføre arbejdet systematisk og grundigt efter producentens forskrifter, samt foretage den nødvendige dokumentation.

Hos Volkswagen Svendborg råder vi over det mest moderne udstyr, det betyder, at vi også kan foretage reparationer på både el- og hybridbiler, derfor vil du som lærling få muligheden for at arbejde med fremtidens køretøjer.

Du får et skoleforløb på et højt teknisk niveau - tilpasset krav og teknologi fra netop vores mærker og værksted.

Hvem er du?

Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd overfor andre. Du vil gerne lære, og du går op i at gøre dit arbejde ordentligt, og det er vigtigt, at du brænder for at hjælpe dine kolleger.

Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en udpræget ordenssans. 

Desuden forventer vi at:

  • Du kan arbejde selvstændigt og sætte ting i gang
  • Du er vedholdende og holder, hvad du lover
  • Du er fleksibel
  • Du har kørekort

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt Flemming Wilhelmsen på mail fw@vw-svendborg.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Flemming Wilhelmsen på 62 22 15 05.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og aflevere din ansøgning personligt i butikken.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.