ID.3 - 100 % elektrisk køreglæde

Med ID.3 er en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet begyndt. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar.

Bestil et uforpligtende tilbud på den elektriske ID.3
Vil du sidde bag rattet i din egen elektriske ID.3, så kan du nu bestille et uforpligtende tilbud på præcis den ID.3, som passer til dine behov. ID.3 fås i batteristørrelserne 58 kWh og 77 kWh. Og så er ID.3 altid inkl. Service- og Reparationsabonnement (Gælder 5 år/100.000 km).

Ved at bestille får du et uforpligtende tilbud på en ID.3, så du kan komme et skridt tættere på at sidde bag rattet i din helt nye ID.3. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud på ID.3. Når du har lavet din bestilling af et tilbud, vil vi i samarbejde med dig finde den ID.3, som passer til dine ønsker, når det endelige tilbud skal udarbejdes. Den endelige bestilling af din ønskede ID.3 træder først i kraft, når du har underskrevet aftalen med din forhandler.

Bestil et uforpligtende tilbud på ID.3

Se priser på ID.3

Læs mere om ID.3

 

Den nye følelse af hastighed

Mener du, at lyskryds er irriterende? Ikke i ID.3! Fra nu af bliver det rigtigt sjovt at se hvert eneste lyskryds som en ny start og sætte i gang. Ingen gearskift længere, ingen forsinkelse længere. Kun konstant dynamisk acceleration med det fulde drejningsmoment lige fra start. Du kan selv mærke fremtidens mobilitet og en helt ny form for køreglæde, mens du bliver presset tilbage i sædet. ID.3 fås i to forskellige varianter med en batteristørrelse fra 58 kWh til 77 kWh. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Design

ID.3 imponerer både indvendigt og udvendigt. LED-Matrix-forlygterne, det nydesignede Volkswagen logo og den ekstra lyslinje, er forløber hen mod logoet fra begge sider, som også præger den futuristiske fremtoning af ID.3. Den begynder lige så futuristisk på fronten, som den ender på bagenden – formfuldendt. Det komplet nydesignede look fortsætter hele vejen ind i kabinen. Både futuristisk, komfortabelt og overskueligt. Det bidrager indbydende sæder, masser af benplads og et stort touchdisplay til; og dertil kommer ID.Light og ambientebelysningen, som du kan tilpasse individuelt.

Innovation og opkoblingsmuligheder

Den nye ID.3 er ikke blot futuristisk i sin fremtoning. Det intelligente lyskoncept ID.Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (ekstraudstyr) med at komme mere afslappet gennem trafikken. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Samtidig overfører AR Head-up-displayet (ekstraudstyr) nyttige informationer direkte til synsfeltet i forruden og hjælper dig med at køre mere afslappet. Det viser dig eksempelvis, hvordan du skal dreje fra. Projiceringen på ruden og de ting, der sker på asfalten, ser nærmest ud til at smelte sammen til en helhed. For mere kørekomfort hver eneste dag.

Læs mere om ID.3