up! fra kr. 114.997,-

up!graderet stil og funktioner

up! er opgraderet både på stil og funktioner og som altid får du komfort, køreegenskaber, brugervenlighed og rummelighed, selvom du har valgt en bil i den mindste klasse. up! kommer også i en elektrisk version, e-up!,  som byder på længere rækkevidde og lavere pris, så e-mobilitet nu er tilgængelig for et langt større publikum end tidligere. 


up! White Style og up! Black Style
up! har mange highlights og sætter med flere designmuligheder kulør på tilværelsen.
Du kan fx. vælge up! White Style eller up! Black Style, som giver up!

up! White Style kommer med taget lakeret i hvid kontrastfarve og tilsvarende spejlkapper i hvid, tonede sideruder, tonet bagrude og markante 16” letmetalfælge i designet ”la boca white”. I kabinen suppleres det hvide look af bilens dashpad i designet ”white cube”.
Er du mere til sort, får du med up! Black Style hele pakken i sort, herunder naturligvis også 16” letmetalfælge i designet ”la boca black” og dashpad i designet ”black cube”. 


up! R-Line
Med sportsundervogn får du med up! R-Line en markant kørefornemmelse. De bagerste sideruder og bagrude er tonede, stødfangeren er med sort indsats på fronten og de 16” letmetalfælge er i designet ”triangle” med sort højglans. Du kan også vælge 17” letmetalfælge i designet ”polygon” i sort understreger bilens sportslige fremtoning. Dette er dog ekstraudstyr.Med tågeforlygter og drejelys er den nye up! R-Line ganske enkelt ikke til at overse.

up!beats

Seks højttalere, digital 8-kanals-forstærker og subwoofer i reservehjulsfordybningen – med det 300 W soundsystem fra Dr. Dre lyder up! beats som en ulv i fåreklæder. Og det kan man endda se på bilen: Sædeindtræk, dekorindlæg og panellister er udført i ”beats”-design. Og med ambientebelysning og multifunktionsrat i læder med hvidt pynteelement bliver alle køreture som en club-tour.

Læs mere om up!

 

Ny e-up! klar til fremtiden med en elektrisk rækkevidde op til 260 km 

Over de sidste 10 år har Volkswagen up! været den mest solgte bil i Danmark. Nu er den klar i en ny elektrisk udgave med en rækkevidde op til 260 km, minimalistisk design og masser af smart udstyr. e-up! fås fra kr. 184.995,- og kan opleves hos din lokale Volkswagen forhandler.

Læs mere om e-up!

 

e-up! 61 kW/83 hk. Fås fra kr. 184.995,- Forbrug: 145,0 Wh/km og emission: 0 g/km 

up! 1,0 MPI 60 hk fås fra kr. 114.997,-. Forbrug v. bl. kørsel 18,5 km/l. CO2-udslip: 123 g/km. A+. Bilen er vist med ekstraudstyr.